Στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ ΚΑ229, που υλοποιεί το 5ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε διεθνής συνάντηση εργασίας LTTA από τις 08/03/2021 έως και τις 12/03/2021.

Το σχολείο μας που συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus+ KA229 με τίτλο «Rightful Perception of Reality», τα τελευταία δύο χρόνια, ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία αυτή την εικονική κινητικότητα, με οικοδέσποινα χώρα την Ισπανία και συγκεκριμένα το σχολείο San Lucar de Barrameda της Ανδαλουσίας. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και μαθητές από πέντε χώρες, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Τουρκία.

Οι εκπαιδευτικοί Λάντζου Αικατερίνη ΠΕ02 και Μαυροκέφαλος Γεράσιμος ΠΕ06, καθώς και 8 μαθητές/μαθήτριες της Β’ Λυκείου παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά στις συνεδρίες εργασίας για 5 ημέρες και αποκόμισαν αξέχαστες εμπειρίες. Το Σχολείο ευχαριστεί τους μαθητές για τη σοβαρότητα, τη δέσμευση και την αφοσίωση που επέδειξαν.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του 5ου ΓΕΛ σε αυτό το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την τελευταία δράση κινητικότητας στην Πορτογαλία  τον Μάιο 2021.

Visited 1 times, 1 visit(s) today